DESIGN

Followers

Friday, February 4, 2011

Ketawa Riang:)

yesSSsss...As Like:)
korang Like x???

Hahahahahha…….hepi giler as ari ni,hhahahaha….korang nk tau x,pgi td Sha msj as ajk kuar,aduhhh….pgi2 lgi dh msj as,dah la as tdo lmbt mlm tu,dlm kul 3.30 lbih bru tdo,mate xnk tdo..tp as pksa jugak cz la lau lmbt bgun pg msti mama xbeli mknanan..huhu…Sha msj ajk kuar lam kul 10 lbih pg,aduhhh…dah la bju lom bsuh agi,ermmm,,,…..rse mls dah nk p,pastu bile as pikir blik,dah lame as xkuar..hahhahah….(xdela lme sgt) so as ambik peluang ajk kakak ipar as skli (kak ina),disbbkan kitrg pun boring kat umh,so kitrg kuar la sama2,enjoy la,p jumpa Sha a.k.a CT kat Mamak Spicy.bual2 kat sane then kitrg trus p KbmalL……korang nk tau pe jdi b4 Sha sampai!!!!!....ermmm……as nk cr parking,daptla stu tempat nih kan,lam hati dah ckp ,”Macam xsedap jer parking kat cni” xsampai satu minit keluar kate2 itu,as undur kete,kEKKKKKKk(mcm terlanggar sesuatu….as pe lgi,ingt kan penutup longkang najis,as pun kedepan blik,then kuar tgk….makkkk aiiii gilerrrrrrrrrrrrrrrrr…korang nk tau pe as langgr,ade ke ptt as p langgar tiang meter MPKB……fuhhh…abih cat kuning terlekat kat kete as,as dah panic dah,tp nasib baik just cat jer yg lekat,as ngn kak ina,pe lagi,gosok la,kasi hilang,aduhhhh……penat tuuu….ath sampai bawah…hilang la ckit,lau x,abih kene mrh kat mama as,(ni pun die xthu,hnyer as N kak Ina N sha jer thu)hahhahha….settle hal kete,pe lagi jum kite supin N bowling…jUMmmmmm……

cewahhhhh:) gaya proo:)

As dah bajet nk main 1 game jer,cz mama nk pakai kete,Sha plk p tmbah 1 game plk….tp mmg best la,kitrg enjoy….thnks Sha lnjer 1 game N mkn Kfc okeh……I like…(mcm la xthu As Barniey kan) layan bowling,layan shopping(cuci mata yg kabur),layan mkn,kitrg xsedar dah lewat..aduii….mama pun dah kol suh blik,tibe jer kat umh,mama N emy xde,as N kak ipar as pe lagi,ambik pengilap kete lap tempat yg kene td,fuhhhh,,,lega,kotoran degil hilang ngn jayanya….hahahaha…..BUT,

kan time as blik tu,mama xde,mama p mkn umh jiran,as mmg mlas nk p dah,mls nk paka baju kurung.huhuh……mama blik jer,trus marh2 n kerne pksa surh p mkn umh jiran as,adoiiiiii…mls toll laaaaa….ermmm….tp as ngn kak ina p jugak,tkut abg as mrh lak….mkn plak,kenyang2…blik2 trus bsuh bju n on9,sampai skung kitrg ketawa lagi mengenangkan peristiwa yg menimpa kitrg…..shuhhhh(mama xthu lagi ni)………..:”+





video

My Sister In Law membuat balingan:)


video

Alisha Sha a.k.a CT membuat balingan
(nasib baik xke longkang)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...