DESIGN

Followers

Monday, February 21, 2011

As PuassSSSssss........

yesssSSss...hepi sgt ari ni..hehe..ambooii.mcm dpt bonus jer,ishh xde la,bonus hnyer ade sethun skli...kan3........as btul2 puas hari ini,dah lame xkuar n lunch ngn member,ari ni kbtulan bos xde,N kitrg dah penat kije.so time ni la kitrg cr peluang nk rehat(mcm la bos xksi rehat seblum ni) die kasi,tp shup la kne msuk..huhuh.....nk kuar pun kne slh sorg ade kt kdai,ermmm...sbb tuh kitrg mls nk kuar,kuar pun time ade hal nk settle je....tu pun jarang...lunch pun kat kdai jer,duk depan pc tgk2 komen2 fren2........kdang2 tuh xrehat pun,trus kije sampai ptg..kekadang tu,ade kije tp ngtuk,terpksa tido jap.......(lame2 kne bawak bntal sndri la)huhuhu.....okeh, berbalik cite hepi as td,as xrancang pun nk lunch ngn member ni,cz kitrg selalu bz(bz ke)hahha....as anta la komen kat die melalui mf2u,tp xde respon,tnyer org len,org len jwb..huhu...(daus2 pe hal ko ni,menyibuk jerrr),so kazen as dah kemas2 nk kuar dah,but as msih lgi tertggu2 msj dr die,ermmm...as pun kuar p bank jap,tupun xtrima lgi msj dr die,ermm...ingtkan die bz xlunch ke,xpe la,as ingt lau as xtrima lagi msj dr lepas p bank,as nk lepak jer mane2,.........kuar jer dr bank masuk kete,tgk stu msj masuk.....fuhh...tepat pade masa nyer....die bls,okeh..as pun pe lagi trus la p sane,as ingt die sorg jer ade,tp membe2 die...huhu..malu den,terpaku jap,xthu nk ckp pe......as nk lunch ngn die cz as nk minx maaf ngn die,atas kesalahan as buat kt die(hahahahaa...mcm cintan2 la plk)weiiiiiiii..waras lagi okeh.....hhuuhu...mmg as xsepatut nyer ckp die g2,die xthu bnde pun...huhuhu....As sedar apa yg as ckp tu,tp as xsangka plk as ckp tu buat die tersinggung......P/s : sorry k,as janji xkn ulanginye lagi.......bukn kamu sorg jer ckp as g2,fren2 as yg len pun ckp bnde yg same,JANGAN LEPASKAN GERAM ANDA KEPADA ORG YG XSEPATUTNYE KAMU LEPASKAN.......MARAH KAT ORG LEN,ORG LEN KENE TEMPIAS NYER.......insyaAllah as akan ubah semua itu.....ermmm.......sedih la plk..huhu....aiseyyy mennnnn.....as hepi ni xsedih pun,so skung,kitrg dah ok balik setelah 1 mggu lebih kitrg xbertegur sapa,senyap membisu jer.....as pun jd sunyi.....ok las,esk hari selasa,bos pun ade,so kije pun ermmmmm....fhm2 je la....rajin buat2 N malas btul2(btul ke aku as taip ni)..hahha......k las,bye u all....c u again...

2 comments:

  1. da follow..follow me back~;)
    http://rizwanewan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...