DESIGN

Followers

Friday, May 28, 2010

haPPy vs saD :)++:(

fuhhh..lame as btul xbkk blog as.....huuhu..as skung bz ngn bisnes as..bisnes kecik2 jer.....sekian lme as xupdate blog as,mcm2 perkara berlaku,ade happy ade Sad....ermm....xpe la as cite yg hepi dulu la ye........2 mggu nih kat luar as hepi jer,tp lam hati sedey memjng,xthu nape......lau as sedey as kuar ngn kawan2,tp ssetgh org slh anggap,as hnyer kuar sekadar nk hepi jer kenyataan as sedey....:(..ok...skung as nk cite sbb ape as hepi,as hepi cz byk aktiviti ngn kwan2 n my kazen mggu lepas...ngn fren-mkn steamboat++aiskrim booooooo++jln2..hhu..best sgt lau dapt sellu camni....ngn my kzen plk-lawan bowling++lawan futsal..hehe.....best giler main,as xpernh futsal,first time as main fuhh....team as menang..huh..kli kedua main..hahah..lawak pun ade...stu Gol pun as xde peluang nk bg..huh..kan best jdkan aktiviti hari mggu......huhuhuhu..........dalam plan kitrg akan lawan futsal ngn team ank2 dara vs mak2 dara...hahah...korang msti dah dpt agak team mne menang kan...huhu...................ermmmm:(..sad story as plk...ermm...as xthu nk mula dr mne,mayb silap as jugak...mayb silap Die jugak....ermm...as pun xthu as jd camni,sejak menjak nih,as jd xtentu arah......nk ckp pun mcm xnk ckp,ermm....as bukan xnk buat kije..as buat,tp smbil as buat tu hati as sakit,bb tu las as xfocus pde kije...mmg as xsuka cmpur mslah peribadi ngn kije,tp as dah cuba elak....as xleh....mmg setiap manusia ade perangai masing2,tp mlm ni....as btul2 xleh tahan,bile die terus terang ngn as,as trima apa kritikan die bg,cz mmg slh as,mmg as nk camtu,,,as sengaja buat camtu,,,bile die terus terang ngn as,tibe2 air mata as mnglir.....as mmg senttif la u bb2 camni.......sampai skung hati as xtenang,duk fikir apa yg ptt as buat N as ubh......as buntu sgt.....saat camni la as perlukan kwan2 as.......tq ye fren krna sudi dgr mslh as......so skung as perlu fikir yg positif N terbaik tuk Diri as.......YA ALLAH BERIKANLAH PELUANG UNTUK AKU UBAH SEGALANYA SEPERTI YG ASAL.....ermm :) ++ :(

Tuesday, May 4, 2010

~swEEt niGHT~

Mmg sweet btul mlm tu..huhuhu…..disbbkan as ngan miratul nk sgt mkn kek..kitrg kuar la mlm tu..huh..best gile…selalu nyer as ngn miratul jer kuar,tp kali ni as ber3 …huhh..lepas as ambik miratul,as ambik Siti plk..huhu…kan best lau camni selalu kan miratul N Siti….huhuhu…pas sesi punggah memunggah,kitrg terus p ke Muhibah cz time tuh dah pukul 9.00 mlm,tkut xsempat plk nk mkn kek nati..huu..smpai jer ctu,kne cr parking plk..as ni selalu bernasib baik..hehehe…jumpe parking trus ke Muhibah…kitrg order 6 jenis kek…hehe…tp lam byk2 tu kan,1 jer sedap..iaitu blueberry cheese cake…tp kitrg ambik 1 jer,ermm..yg len sedap jugak tp xsesedap blueberry cheese cake..huhuh….sweet kan…hheheh…

as baru perasan,gmbr Siti xde pun:(

lepas kenyang mkn kek..ktrg janji ngn TUTUTUT….heheheh….mkn satay plk…hehe…sape xmo org lanjer kan..haahahha..as lagi suka org lanjer..hahha..(jimat my poket)hhahah…..kitrg lepak2 la gerai satay tuh dulu…huhu…kecoh abiss..hahaha…semua knal EA..hahahaha….MN pun apa kurang nyer…hahaahhahahahahahah…..lpas mkn++kenyang….as p anta kete kat mama as pastu Uncle siti mai ambik as plk….kitrg p lepaksss umh miratul ….fuhh….sonok2….hahaahahha…kitrg borak2 kosong jer….hahaha.borak2 hal mase depan..hahahahaha…..pastu,kul 12 tgh mlm lebey,as blik,huhu….lau as xkije pg tuh ,mayb as tdo umh miratul kot….tp apakan dayaku…..wwuwaaa….



I VERY2 LIKE THIS NIGHT



wEEkeND wiTh my fren :)

weeeeHHHuuuu………as suka sgt habiskan mase as ngn fren2 as…hehe…skung as ade kawan baru..huh..nme die Siti Noraisyah & Siti Razan Zahrina…heheh….sempoii giler dierg…dierg tuh sebenarnyer kwn miratul…as xknal pun dirg tuh b4 nih.tuh first time as jumpa…best la gak,cz dirg pun sekepla ngn as,as suka dapt kwn yg giler2…hahahhaha…..as knal ngn dirg nih mse miratul ajak as p main bowling, as segan gak nk p,cz as pikir tuh bkn kwan as kn,bile as pikir yg positif,”Biarlah bkn kwan aku pun,berkawan biar sejuta,bermusuh jgn seribu”hahahahahaha……..miratul janji ngn dirg kul 10 pgi jumpa kat KB MALL,tp as kul 10 bru tolak dr umh,huhu..(sori ye kwn2),pgi tuh as kne ikut mama as p service kete luh,lme giler tggu,dah la time tuh as ngantuk giler cz mlm sebelum nyer as kurang tdo,huhu…duk chat ngn miratul la ni sampai pg..hahahah…nasib baik la kawan2 miratul tu sabar menunggu,huhuh…(thnks ye Siti N Razan)selesai service kete,as p ambik miratul then trus anta mama as kat umh…so as ngn miratul apa lagi,enjoy laaaa…hahahah….time as sampai tuh.baru sorg jer sampai..fuh..nasib baik,legaaa..hahaha….okeh,,skung semua dah smpai,heheh…korang nk tahu x????blum as perknalkan dri as,dirg dah knal as…adoii….tp ok la tuh kan..heheh(bngga btol)pas sembang2 semua,kitrg p la tempah tiket nk main,adoii….kne tggu plk…dah la lame,,,nasib baik kat ctu ade wifi,leh la as layan Fb jap ngn Hp as,sementara no kitrg dipggil….(tggu punye tggu)sampai la no kitrg..huh…kitrg byar trus ambik kasut then terus main..huhh…

sempoiii giler….as ingt main 1 game jer..upenyer 2 game,,,adoii,,lotih giler,tp best sgt..layannnnn…..pas main,semua lapar,kitrg pun p la mkn KFC,pas mkn ktrg blik…huhu...cepat btol mse berlalu……oh ya lupa la plk,,,korang xnk thu ke sape menang N sape kalah?????result ade dibwah,lau korang xnmpk,as leh bgtau,,..huhu ….1st game kak Siti menang then yg kalah plk adik Miratul…hahahaha…2nd game kak Razan menang then yg kalah plk sekali lagi diungguli oleh adik Miratul..hahahahah


sempoi habis......sonok sangat time nih:)

video
gelagat fren2 as men bowling

Saturday, May 1, 2010

Labour day:)

yepiiiIi...ari ni as cuti semperna Hari buruh...esk pun as cuti..huh..kan best lau tiap2 bulan camni..heheh..jwpnyer muflis la Malysia lau camni..hahahha......cuti kali ni as xp mne2 pn..rncang nk p Johor tgk ank2 buah as,tp tiket dah abis:(......tp xpe,bg mngisi masa cuti as selama 3 ari ni,as ambik ksempatan ngemas bilik as yg nth pape ni...huhu..(bilik ank dara katekan)hahaha...pas bgun tdo pg td,terus as jlnkan tugas as..heheh (wlaupun dlam hati mlas)hahahah...as teruskan kerja sampai petang..hehe...lap almari,vacum lantai,mop lantai,buang bnde yg xberfaedh,then pasang cadar baru ...hahaha...bukan ape,as ssh skit nk tuka cadar ni,huhu,,but lau beli yg bru,tiba2 jer as akn jd rajin nk kemas bilik..hhahha...pas hal bilik settle,basuh kain plk then jemur..huhuhu...penat...pastu pe lagi erk ...pastu as tdo la...hehe....cz migrain as datang lgi,bru 2 3 ari lepas alik kiri sakit...ari ni kanan plk...tensyen tul la bila ia datang.....as akn hepi bila ia pergi:):)...as lau migrain as kne tdo,bru hilang rse sakit wlapun sekejap jer...bila la migrain as nk hilang erkk.....dah puas tdo,pe lagi on9 la..huh...rindu plk bile seharian xbkk, .......ermmm...boring plk bila xkije nih...terperap jer lam bilik,nasib baik ade laptop,lau xde,as xthu nk buat pe....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...