DESIGN

Followers

Tuesday, May 4, 2010

wEEkeND wiTh my fren :)

weeeeHHHuuuu………as suka sgt habiskan mase as ngn fren2 as…hehe…skung as ade kawan baru..huh..nme die Siti Noraisyah & Siti Razan Zahrina…heheh….sempoii giler dierg…dierg tuh sebenarnyer kwn miratul…as xknal pun dirg tuh b4 nih.tuh first time as jumpa…best la gak,cz dirg pun sekepla ngn as,as suka dapt kwn yg giler2…hahahhaha…..as knal ngn dirg nih mse miratul ajak as p main bowling, as segan gak nk p,cz as pikir tuh bkn kwan as kn,bile as pikir yg positif,”Biarlah bkn kwan aku pun,berkawan biar sejuta,bermusuh jgn seribu”hahahahahaha……..miratul janji ngn dirg kul 10 pgi jumpa kat KB MALL,tp as kul 10 bru tolak dr umh,huhu..(sori ye kwn2),pgi tuh as kne ikut mama as p service kete luh,lme giler tggu,dah la time tuh as ngantuk giler cz mlm sebelum nyer as kurang tdo,huhu…duk chat ngn miratul la ni sampai pg..hahahah…nasib baik la kawan2 miratul tu sabar menunggu,huhuh…(thnks ye Siti N Razan)selesai service kete,as p ambik miratul then trus anta mama as kat umh…so as ngn miratul apa lagi,enjoy laaaa…hahahah….time as sampai tuh.baru sorg jer sampai..fuh..nasib baik,legaaa..hahaha….okeh,,skung semua dah smpai,heheh…korang nk tahu x????blum as perknalkan dri as,dirg dah knal as…adoii….tp ok la tuh kan..heheh(bngga btol)pas sembang2 semua,kitrg p la tempah tiket nk main,adoii….kne tggu plk…dah la lame,,,nasib baik kat ctu ade wifi,leh la as layan Fb jap ngn Hp as,sementara no kitrg dipggil….(tggu punye tggu)sampai la no kitrg..huh…kitrg byar trus ambik kasut then terus main..huhh…

sempoiii giler….as ingt main 1 game jer..upenyer 2 game,,,adoii,,lotih giler,tp best sgt..layannnnn…..pas main,semua lapar,kitrg pun p la mkn KFC,pas mkn ktrg blik…huhu...cepat btol mse berlalu……oh ya lupa la plk,,,korang xnk thu ke sape menang N sape kalah?????result ade dibwah,lau korang xnmpk,as leh bgtau,,..huhu ….1st game kak Siti menang then yg kalah plk adik Miratul…hahahaha…2nd game kak Razan menang then yg kalah plk sekali lagi diungguli oleh adik Miratul..hahahahah


sempoi habis......sonok sangat time nih:)

video
gelagat fren2 as men bowling

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...