DESIGN

Followers

Friday, June 3, 2011

Adakah Terhenti Disini ::.......

Sedangku membaca wajahmu
Senyumanmu menggambarkan sesuatu
Jika kau fahami isi hatiku
Ku tak ingin waktu henti tanpamu

Dirimu menyalahkan sebuah erti
Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini

Andai kau dapat memahami
Bahawa ku menangung semua ini
Bukan niatku ingin kau pergi
kerna ku masih terhenti di sini

Dirimu menyalahkan sebuah erti
Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini

Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta
Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta

Dirimu menyalahkan sebuah erti
Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini

Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta
Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta



TERHENTI DISINI !!!!!!! ermm…… sebelum as mulakan bicara,as nak mohon ampun dan maaf sekiranya as ade buat silap N terkasar bahasa selama kite kenal……………as akui memang sesetengah orang dapat baca perasaan as,fikiran as,jiwa as,,,,,,as tak tahu nak buat apa dah,tak sangka plak sampai serius camni,sejak as terima satu mesej(inbox) dr seseorang,mayb korang xkenal kot,tapiiiiii as rasa sorang je tahu,tapi as xleh nk bgtau kat sini,ermmm.......bape kali as bace mesej die,jiwa as tersentuh ngn kata2 die,xthu nape......mayb silap as jugak,suka cari pasal........antra isi-isi yg die anta yg bleh as kongsi bersama ngn korang ade sikit,.........

1) cuma 1 sj nasihat saya, berkawan biarlah berjuta...dan klo ada perselisihan faham diantara sahabat, usah lah dipertontonkan kpd umum kerana ia mendedahkan kelemahan diri sendiri...selesaikan dgn cara tersembunyi..terpulang pada awak nak ikut ke x, sbb saya pun bukan org mulia...skali lagi saye mohon ribuan maaf diatas apa yg berlaku.

Skung,ngn kata2 kasar N cacian as terhadap die,die xlagi jadi fren as,ermmL awak saya minx ngn kata2 itu……hope kite jadi kawan semula,as dah anggap awak sebagai abang as sndri,awak selalu bg nasihat kepada saya,….GURAUAN MENJADI AMARAHL sorry tuk semua itu……..

Kat bwah ni,ade sedikit kata2 as tuk kawan2 TErbaik as,mayb ni satu pengajaran buat as kot:-


Miratul Nabila ::; Awak,selama 7 tahun kite knal,saya minx maaf ngn awak,mane tau,selama kite knal,sy ade buat hati kamu sakit,kecewa(pasal ape xthu) N lain2…saya sayang kamu,kamu selalu bantu saya,waktu saya dlm kesusahan,ade waktu time saya kesedihan n mcm2 lagi…..walaupun hati kite berbeza,kite tetap punya persamaan iaitu suka keluar umah time tensyen.awak tqvm kerana sudi jadi kawan saya N tetap sabar ngn perangai saya.


Siti Noraishah ::; Awak pun sama,walaupun perkenalan kite begitu singkat,selama setahun lebih jer, awak dah pandai bace perasaan saya,sy pun nk minx maaf ngn awak,ermm…..sy mmg akui,sy mmg rapat ngn awak,awak pun sama mcm miratul,ade time sy memerlukan,ade saat sy menanggis, ade saat gembira,.kite sellu kongsi bnde2 yg kite suke dan xsuka…semua perkara yg kite lalui,sy xkn lupakan begitu jer walaupun kite dingin sklipun..Awak,sekali lagi sy nk minx maaf ngn awk,walaupun kadang2 awak telah mnyakiti hati sy,saya mnyakiti hati kamu ..tapi awak tetap kawan sy..banyak bnde kite kongsi bersama,bleh dikatekan hmpir 90% awak thu ttg saya.......awak tQVM……



Nursyeika Farhana ::; Awak,dulu kite pernah hampir putus kawan,kerana selisih fham,perkara kecik menjadi besar,lama jugak kite xbertegur sapa kan,tapi,ketika itu,saya amat sedih cz awak kawan baik saya,,tiba2 kite terputus,..masing2 ade ego tersendiri kan,semua xnk mengalah,semua nk menang,tapi skung kite semakin rapat kan,walaupun haluan hidup kite berbeza,..sejak kejadian itu,saya berhati2 bile ade selisih fhm ngn kamu,sy xnk kejadian yg sama berulang lagi.sape xterkejut bile semua orang dapat tau kite xkawan lagi,sejak sekolah lagi,kite selalu lepak bersama,xkire waktu….semua kenangan itu,saya xkn lupakan…awak tqVm kerana terima saya kembali sebagai rakanmu,



Wan Mohd Alif ::; alif,kawan lelaki as paling sempoi,as suka kawan ngn dia,walaupun die xde time as memerlukan,tapi die selalu ade lam hati as,hahhahahah(ketawa sopan) ngn alif ni,as xbyk cite sgt,cz as jarang bercerita ngn dia,die lelaki as perempuan,perasaan lelaki ngn perempuan xsama,so die ade time kitrg mahu berkumpul satu group.Alif,saya nk minx maaf ngn kamu(walaupun kamu xsuka bace blog:p),sejak sekolah kite berkawan,gurauan saya tidak sengajakan,telah menyakiti hati kamu N tQvm tolong saya disaat saya buntu…………..



Kepada kawan2 yg lain,as minx maaf banyak2 ok,kesilapan yang as buat tanpa disedari telah membuatkan hati korang terasa,as tahu,ade sesetengah dari kmu tidak senang ngn perangai as………sorry10x (berapa kali maaf daaaa)


video
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...