DESIGN

Followers

Monday, October 10, 2011

10/10/11 ~My BesdAy~

Present dari Sha
Prensent dari kak Zetty

As xthu nk cakap pe:) as terharu sangat2,de jugk kawan ingt besday as......as ucapkan Ribuan Terima Kasih tidak terhingga kepada semua kawan2 as yg wish my  besday:) yg kasi hadiah,as ucapkan terima kasih sangat2 kt korang,as xthu nk blas pe kat korng,ermmm....kepada yg wish plk,as ucapkan ribuan terima kasih kepada semuaaaaaaaa My Bff , kaWan2 fb, ym, N staf kt tempat kije as........walaupun korang xbg hadiah,wish korang tu pun dah cukup membuatkan korang ingat kat as...TQSm semua........


To Sha : As hepi sngat pe yg awak dah plan pade mlm tu:) walaupun saat tu sy terkejut awak pakai baju yg sama awak belikan tuk as:) reLLy2 nice sha:) as suke sngat2,tambah2 baju yg sha pilih tu,warna orange,inSyaAllh as akn pakai baju tu:) 

rantai tu akan menjadi saksi persahabtan kita waluapun bnyk suka duka yg kite alami bersama...Thanks sha,,saya sngat2 syg kat awak.......walaupun awak kureng2 syg saya..kan..kan...kan...(heheheh gurau je)


To akak Zetty : akak,best sngt kek tu,hehehe..nape la kak beli satu jer,:P:P:P hehehhe...pape pun thnks ye cz sudi anta kat tempat kije saya walaupun sy tengah sibuk time tu,len kali beli 1Kg ok.......xpuas mkn lau sepotong:) hehehhe....

Nilai Sepotong Kek itu
Tidak Boleh Ditandingi
Dengan Nilai 
"PERSAHABATAN"

*****Hari Ini Besday As,ingt nk p Main Bowling,Tp xde teman,semua bz:( tapi xpe la,rehat je la kat umh,tenangkan fikiran yg tengah berserabut:O) mlm ni as tido bersama kechain ditepi,baju warna orange ditubuh N Kek sedang bersemadi Dihati(cz kek kene mkn) ZZZzzzZZZzzzzZZzz( sebenarnyer as kurang sehat mlm ni)

Friday, September 2, 2011

sTory Raya Green Day's


Tema 2011 


Hai guys..hehehehe…b4 as crita lebih lnjut lagi,as ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf  Zahir & Batin kepada semua yg mengenali as…..terutama mama as,as minx ampun mama segala kesilapan as kat mama,as tahu hati mama terguris atas perbuatan as selama bulan Ramdhan…kepada kawan2 as,mayb korang pun sama kan…heheeh….as jugak nk minx maaf kat korang,selama tahun ini as buat korang sakit hati,len tahun as buat lagi yeee…huhuhu……..ermmmm….kepada teman yg sellu rapat dengan as,as nk minx maaf banyak2 kat kamu,selama kite knal ni as sellu buat kmu sakit hati,as sellu tegur kamu,tapi itu xbermakna kamu xpenting bg as…..ermm..per yg kamu nk ini as terima ngn hati xrela…lau nk buat as tenang,as nk thu sesgt nape kite jadi camni,tapi kamu xnk bgtau ok fine….its okeh….semoga kamu hepi ngn hidup kmu skung……apapun terjadi kamu masih lagi penting bg as walapun kamu anggap as xpenting lagi…….

weyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy…..hari ini kan hari raya,buat ape kite nk sedihhh…aiyooooo……tahun ini las as rse sgt kekuranganJ tapi xpe la,kat luar sane bnyk lagi org serba kekurangan kan….as xmo ulas lbih panjang lagi,jum layan gambar2 suasana hari raya at my sweet homeJ



Putri Green


Boy Green

ari raye pertama as habiskan masa bersama famly as….dr pg sampai tgah mlm kitrg bersama,tdur pun bergilir2..hahahah….mmg best la skli skali kan…..ari raya kedua,as ingt nk duk umh jer cz umh as buat umh terbuka………tpi di sebabkan as boring sangat2……as on9 jap cr member nk kuar,kebtulan sahabat as on9,pe lagi ajak kuar beraya laaaa……..seharian bersama teman2 sebelum as meninggalkan korang semua……..balik dr jumpa teman2,seseorg msj nk dtg umh,huhuhu…berdebar jugk time tu,cz abg as pun tetunggu2 die dtg cz die blom knal lagi seseorg ni……mlm tu die datang dapt la abg as knal die,abg as kata OK jerJ ehheheheheh….. sebenarnyer kitrg nk kuar mlm tuh cz last kan,lepas smua kuar p umh kazen,as kuar ngn die p ronda2 ambik angin malam….ok la guys,korang layan la pic2 raya yg sempat as ambik yeJ chowww babeeee…











Walaupn saya pergi menjauhkan diri,sya xkan lupa yg kamu pernah menjadi kesayanganku,walaupn kamu telah tiada,semua kenangan itu tetap segar dlam ingatan sya,walaupn kita tiada lagi cerita,doakan kita sama2 bahagia.....


Sunday, July 31, 2011

..::Lagu2 SiDia untukKu::..


Percaya Padaku

aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu, melihatmu seluruh tubuhku terpaku dan membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku tak ingin berlalu


berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

saat ku tahu kau akan pergi jauh
izinkan aku tuk selalu menantimu
untuk katakan ku ingin dirimu (ingin dirimu)

agar kau tahu betapa ku terlalu
mencintaimu aku akan menunggu
hingga dirimu kembali untukku


tolonglah aku bagaimana diriku
ungkapkan itu rasa yang membelenggu
dalam hatiku ku cinta padamu


berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku



Hatiku MilikMU

Pernahkah engkau hargai cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengertikan diriku ini
Betapa hebatnya cintamu, memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu, membuatku terpaku

Disisimu ku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Ku sayang padamu

Kan ku abadikan dikau
Sewaktu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya

Kanku coretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini

Disisimu ku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Sayang padamu

Bagai bahtera dilanda badai
Gelora cinta mengoncang jiwaku
Berombak mencari daratan yang damai
Oh Cintaku

Disisimu ku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku ini
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Sayang padamu

Kanku coretkan kenangananmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini




Lagu yg ditujukan oleh siDia untukku pd malam Kami bersama:)
Kamu Buat saya hehehehehe...........:p
Thanks telah Mengubahku:)

Thursday, July 28, 2011

KoranG MeMang laaaaaaa:)

APA YANG PENTING KERJASAMA(",)


salam korang smua,hehhehehe...tiba2 as rse nk update blog pagi ni:) xthu nape rini hati as sedih bercmpur hepi terselit ngn gelak ketawa..........korang nk tau,sebenarnya byk bnde as nk kongsi ngn korang,tapi memandangkan masa x mengizinkan as nk luahkan segalanya,as terpaksa silent dulu la k,heheheh.....ok,perkara yg membuatkan as hepi sesgt,sepanjang bulan ni as byk menghabiskan masa ngn kawan2 as,as terlalu gembira bersama korang,yg pnting,as berjaya bagikan masa bersama korang:) hahahahah.......sampai as sendri xckup rehat,(xpe demi kawan) leh ke g2?????leh la kot...hahahaha......pagi kuar ngn org len,ptg ngn org len,mlm ngn org len...hahahah......tdo pun umh org len:) tapi tdo umh yg satu jer la.........(thnks tuk sha kerna bg as tumpang tdo ye walaupun bilik asing2) hahaahhahahah........As terlalu hepi saaT itu, semua tuh ade lah kenangan paling indah bg as,korang semua sgt berharga dalam hati as selepas fmliy as,ape yg as lalui bersama korang,as rse sgt bahagia N kalaulah mase leh undur balik,as nkkkkk sgttttttt bersama korang sellu tanpa ade yg memisahkan kita.........

To : Nabila , Syeika , Alif , Zainab
= saya syg kamu semua,Thanks to Allah kerna mempertemukan kita semua,walau apa pun terjadi antara kita,jangan la kita menghabiskan nyer dengan PUTUS kawan,kerna saya xsanggup kehilangan kamu smua...

To : Sha
= saya pun hepi bersama kamu,sejak perkara itu,kite semakin rapat N rapat,saya pun berharap perkara tu xterulang lagi. Semua org dah salah anggap ttg kite kan,hehehehh.....tapi biarlah ape org nk kate,asal kite thu batas2 nyer.........saya pun syg kamu:)

alohaiiiii sadis la plak......:) tu bukn sedih tu,as hepi tu:) hahahah...aduyaiiii cepat nyer citer hepi as habis:) xpe las nati as smbung citer paling hepi ok.........

Sad Story :( = ermmmm.....cmne nk mula erk,nk ckp or x ni,ermmm..ckp je la,kat sini pun terbuka,xde private....msti ade org (ade ke) tertanya2 nape as senyap or  diam lam salah stu laman social ni...hehehehe....ermmmm...as bukn dipksa tpi as terpksa buat cmtu,nth la,tiba2 as rse xperlukan lagi kat ctu....ermmmmm.......xthu nape,dulu mmg as xleh tggal bnde tu semua,tapi skung ermmmmm bleh la kot...msti korang ingt as tipu kan,cz korang pun msti pelik nape as xon9:) as bukan apa,ade sebb as buat cmtu,ermmm......tapi xpe la,walaupun as silentkan diri xbermakne as lupa korang semua kat sana:)....lau as bukk bnde tuh,as akn follow semua nya dari A-Z......(lau jumpa la)....tapi satu jer as sagt2 kesal,sepnjang as senyap ni,as sellu bce komen anda2 semua,ermmm..xde plak sebut2 nama as,ermmm..mayb as x ............. kan...tapi tu semua as masih cool N trima ngn hati terbuka....kadang2 lau nk terasa lebih2 xguna jugak,tu bukn hak kite nk pksa2 org........tu bru lm laman social,blom lgi lam hp....(mayb lau hal lam hp hnyer DIE sajer yg thu) ermmm lam laman social ni,as xsakit sgt kot.tapi lam hp ni,btul2 as terasa hati,xpe la..hati as masih kuat nk trima semua tu......(T0 : my fren 1028 : sorry biarkan kamu keseorangan disana,insyaAllah as akan munculkan diri bila hati as da ok:)


Gelak Ketawa = )) huhuhuhu..oooo....korang (syeika N miratul ) sellu kenekan aku erk..ari2 duk mention name aku ngn die(sha)..ishh2..kadang2 tergelak sorang2 aku dibuatnyer,nape la korang ni erk,walaupun korang bergurau ngn aku,ade jugk aku terasa hati ngn korang,tapi,lam terasa tu,korang leh bg aku hilang rasa itu:) hahahahahaha...mana x hilang nyer,sellu bg ayat giler2...adoiyaiiiiii......yg penting aku enjoy ngn korang...hahahahahaha....to : sha,jgn la ambik hati sgt ngan dierg ni,dierg suka gurau2,ok huhuu.......yg paling aku suke sgt korang asyik perli aku........haihhhh...perli aku ckp i N u konon pastu yunk la syg la...hahahaha..werkkkkkk..tapi skung mmg aku suke gune prkataan tu:) hehehe...(cakap lemah lembut bak kata syeika) (sambil tangan ke dada bibir berkata ade aku kesah (ohh yeahhhhh)....pastu satu hal lagi aku suke,last2 kite borak2,semua minx maaf antara stu sama len(esk buat lagi)ahhahahahah

ok la korang,dah kul 3.30 pagi ni,mata as dah ngtuk la,kita jumpa lagi next entry yerr....sebelum as melelapkan mata,tggal beberapa hari lagi kita akan menyambut Bulan Ramadhan kan,so as mengambil kesempatan ini,ingin mengucapkan SELAMAT BERPUASA  kepada semua orang yg beragama Islam,yg bukan islam tu, SELAMAT HORMAT- MENGHORMATILAH org islam:) hehehehhe...

take care N as sayang Kamu N Awak N Dia:)

Friday, June 3, 2011

Adakah Terhenti Disini ::.......

Sedangku membaca wajahmu
Senyumanmu menggambarkan sesuatu
Jika kau fahami isi hatiku
Ku tak ingin waktu henti tanpamu

Dirimu menyalahkan sebuah erti
Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini

Andai kau dapat memahami
Bahawa ku menangung semua ini
Bukan niatku ingin kau pergi
kerna ku masih terhenti di sini

Dirimu menyalahkan sebuah erti
Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini

Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta
Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta

Dirimu menyalahkan sebuah erti
Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini

Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta
Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta



TERHENTI DISINI !!!!!!! ermm…… sebelum as mulakan bicara,as nak mohon ampun dan maaf sekiranya as ade buat silap N terkasar bahasa selama kite kenal……………as akui memang sesetengah orang dapat baca perasaan as,fikiran as,jiwa as,,,,,,as tak tahu nak buat apa dah,tak sangka plak sampai serius camni,sejak as terima satu mesej(inbox) dr seseorang,mayb korang xkenal kot,tapiiiiii as rasa sorang je tahu,tapi as xleh nk bgtau kat sini,ermmm.......bape kali as bace mesej die,jiwa as tersentuh ngn kata2 die,xthu nape......mayb silap as jugak,suka cari pasal........antra isi-isi yg die anta yg bleh as kongsi bersama ngn korang ade sikit,.........

1) cuma 1 sj nasihat saya, berkawan biarlah berjuta...dan klo ada perselisihan faham diantara sahabat, usah lah dipertontonkan kpd umum kerana ia mendedahkan kelemahan diri sendiri...selesaikan dgn cara tersembunyi..terpulang pada awak nak ikut ke x, sbb saya pun bukan org mulia...skali lagi saye mohon ribuan maaf diatas apa yg berlaku.

Skung,ngn kata2 kasar N cacian as terhadap die,die xlagi jadi fren as,ermmL awak saya minx ngn kata2 itu……hope kite jadi kawan semula,as dah anggap awak sebagai abang as sndri,awak selalu bg nasihat kepada saya,….GURAUAN MENJADI AMARAHL sorry tuk semua itu……..

Kat bwah ni,ade sedikit kata2 as tuk kawan2 TErbaik as,mayb ni satu pengajaran buat as kot:-


Miratul Nabila ::; Awak,selama 7 tahun kite knal,saya minx maaf ngn awak,mane tau,selama kite knal,sy ade buat hati kamu sakit,kecewa(pasal ape xthu) N lain2…saya sayang kamu,kamu selalu bantu saya,waktu saya dlm kesusahan,ade waktu time saya kesedihan n mcm2 lagi…..walaupun hati kite berbeza,kite tetap punya persamaan iaitu suka keluar umah time tensyen.awak tqvm kerana sudi jadi kawan saya N tetap sabar ngn perangai saya.


Siti Noraishah ::; Awak pun sama,walaupun perkenalan kite begitu singkat,selama setahun lebih jer, awak dah pandai bace perasaan saya,sy pun nk minx maaf ngn awak,ermm…..sy mmg akui,sy mmg rapat ngn awak,awak pun sama mcm miratul,ade time sy memerlukan,ade saat sy menanggis, ade saat gembira,.kite sellu kongsi bnde2 yg kite suke dan xsuka…semua perkara yg kite lalui,sy xkn lupakan begitu jer walaupun kite dingin sklipun..Awak,sekali lagi sy nk minx maaf ngn awk,walaupun kadang2 awak telah mnyakiti hati sy,saya mnyakiti hati kamu ..tapi awak tetap kawan sy..banyak bnde kite kongsi bersama,bleh dikatekan hmpir 90% awak thu ttg saya.......awak tQVM……



Nursyeika Farhana ::; Awak,dulu kite pernah hampir putus kawan,kerana selisih fham,perkara kecik menjadi besar,lama jugak kite xbertegur sapa kan,tapi,ketika itu,saya amat sedih cz awak kawan baik saya,,tiba2 kite terputus,..masing2 ade ego tersendiri kan,semua xnk mengalah,semua nk menang,tapi skung kite semakin rapat kan,walaupun haluan hidup kite berbeza,..sejak kejadian itu,saya berhati2 bile ade selisih fhm ngn kamu,sy xnk kejadian yg sama berulang lagi.sape xterkejut bile semua orang dapat tau kite xkawan lagi,sejak sekolah lagi,kite selalu lepak bersama,xkire waktu….semua kenangan itu,saya xkn lupakan…awak tqVm kerana terima saya kembali sebagai rakanmu,



Wan Mohd Alif ::; alif,kawan lelaki as paling sempoi,as suka kawan ngn dia,walaupun die xde time as memerlukan,tapi die selalu ade lam hati as,hahhahahah(ketawa sopan) ngn alif ni,as xbyk cite sgt,cz as jarang bercerita ngn dia,die lelaki as perempuan,perasaan lelaki ngn perempuan xsama,so die ade time kitrg mahu berkumpul satu group.Alif,saya nk minx maaf ngn kamu(walaupun kamu xsuka bace blog:p),sejak sekolah kite berkawan,gurauan saya tidak sengajakan,telah menyakiti hati kamu N tQvm tolong saya disaat saya buntu…………..



Kepada kawan2 yg lain,as minx maaf banyak2 ok,kesilapan yang as buat tanpa disedari telah membuatkan hati korang terasa,as tahu,ade sesetengah dari kmu tidak senang ngn perangai as………sorry10x (berapa kali maaf daaaa)


video

Friday, May 27, 2011

Hahahahaah....Cam xCaYE JER:)


Hahahahahah..rasa nk tergelak pun ade bile as taip tuk entry kali ni….msti korang heran nape as gelak N tjuk kali ni cam Xcye jer…bleh ke as kongsi kegembiraan as kat sini?????.hehhe..mlm mggu as xsangka lak mum bg kete,so as pe lagi merayau la,tpi xthu nk ajak sape,sedih sat:( as yg blur xthu p mne,as ronda2 la kat KBmaLL,jln sorg2,ermmm...pastu boring duk ctu,as ronda ngn kete lak,as pun singgah la satu kedai,minum sorg2 lepas tensyen sampai mum as kol suh blik,as pun blik la...pastu as mulakan aktiviti as iaitu on9 ........

sebenarnye ade stu bnde as nk kongsi ngn korang,mlm mggu yg best:) mcm mne xbest,as rse mcm xpercaya jer mlm ni eh mlm ke,pagi kot…as on9 then selang beberapa minit die on9 N die tgur as..as pun pe lagi saje main2 ngn die,nk kuar ngn awak esk,nk p pntai tapi die ajak mlm ni terus,as mlas daa nk kuar,tegh2 mlm kan,xelok,heheh….so die pujuk la,then as minx kebenaran dr mama,mama tnyer la ngn sape,as ckp la ngn teTTttttttt…huhuu…die bg,mayb org die knal kot die bg,lau x,minx simpan laaa…huhu…..die otw as ciap..bhgianyeeeeJ…..bhgia ke??????no komen las yeJ

bebrapa minit nk kul 2.00 pagi,as kuar ngn tettTTttJ mmg xsangka ar dia btul2 serius nk ambil as kat umhJ kitrg kuar p ronda2…heheheh…..nasib baik mum as bg,cz as pun dah lama xjumpa die,ckp melalui fon sah la xde,msj die pun as xbls (saje xnk blas semua tu) as ingt kuar tu,p la minum2 kan,die plak xnk cz die kate die dh puas minum,so kitrg ronda2 jer la N pilih jln yg jauh ckit sampai la ke Kadok kitrg pusing balik,korang bayangkan dah nk kul 3 pagi kitrg ronda2 ….mmg best la,…kitrg borak2 lam kete,last as naik kete die,raya thun lepas,hahhhhaaaa…….otw nk balik tu,ade stu topic kitrg borak,iaitu ttg umur N bile nk kwin (tpi as bukn ngn die ok) uhuhuhhuhu………mmg like kawan ngn die,jnis sempoiiii g2…….sampai jer umh as,die xnk blik lagi,die nk lepak dulu,kebtulan as nk ambik brg lam pndrive die,huhuu…so kitrg borak kat halaman umh as dulu…….byk celoteh gurauan dr die…..nasib baik mama as dah tdo,lau x jgn harap die nk lepak g2…huhuhu….selps die blk,kitrg msj lak,wowwww mmg syok laaaaaa……..dlm kegembiraan as tuh terselit kesdihan as,


xkan kot!!!!!!! ptt la jak menjak ni,as asyik dgr lagu Ashiteru:)


lau korang bce entry as kli ni,msti korang pikiq,anak dara ape ni kuar mlm2,lewat lak tu kan….huhuh……tapi kitrg xbuat pape pun,kitrg thu batas2 nyer,insyaAllh kitrg xkn terlekaJ….haishhhh dah kul 4 pagi ni,aduyaiiiiii xleh tdo la plk…ermmm………pksa je la..k las, as tdo dulu yer……morningJ

Wednesday, May 25, 2011

♥Aishiteru♥

Menunggu sesuatu yang sangat bernilai bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu

Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana


Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku

Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan

Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan


Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
Owu..wo..o..

Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Monday, May 9, 2011

AsHa Berkongsi Minat ◕‿◕ vs ◕‿◕


Haaaaa…..bowling adelah salah satu hobi as ngn kawan as iaitu Sha… hehehehe…..mana xnyer,skli layan,bkn satu dua game,abih2 byk 4 game…..fuhhh……kadang2 tuh rse nk buat link sendri kat umh….free je main bape game nk..hahahah……..kat bawah ni,serba sedikit pic2 yg disnap ktika Kejohanan bowling terbuka TM & Kejohanan Bowling PersahABTAN …..hehehehehe…….sampai org2 jage kaunter bowling pun dah knal kitrg ni,asyik muka same jerrrrrr yg datng…hahahaha…….thnks tuk uncle2 yg mengajar N latih kitrg main bowling ngn cre yg btul…….hehehehe…..special btul kitrg ni,mne2 p msti owg knal….lau xberdua msti owg pelik…heheheh…lantak p lah…janji as ngn sha happy…..layannnn…oh ya…stu lgi kitrg berkongsi minat yg sama iaitu suke mkn KfC.....pantang ade menu baru msti try...hahahaha.....

Sha & As suke Kfc.............

KEJOHANAN BOWLING TERBUKA TM


fuyOOOoooooooo.....

Tahniah awak walaupun ............:)

akak2 as paling sempoIIiiiii laaaaa

tahniah tuk U aLL.............


KEJOHANAN BOWLING PERSAHABATAN


like:)

lepas habis game...snap2 dulu:)

As ◕‿◕ Sha

Tahniah tuk awak cz dapt top 5 drpd 135 owg peserta
As dapt top 10 jer..ok la tuh...heheheh

sempoiIIiiiiiiiii


Selalu nyer as main time kitrg sedey,sakit hati,tensyen ngn kije N membuatkan kepala berserabut…huhuhu……pas main kitrg tenang…cz ngn cre ni jer kitrg dapt melupakan prob kitrg……so lau korang berperasaan mcm kitrg ni,…rajin2 la p baling bola bowling ni…..pasti korang happy….cuba korang try buat,happy kan…tpi jgn la p main sowg2 plk ,xsyok….ajk la member sorg dua tuk teman bersorak mcm pOn Pon gurlJ

**Target kami Strike Bukan Spare**
*Target kami setiap Pin itu Adelah Musuh kami*


Apa yang kita alami demi teman kadang-kadang melelahkan
dan menjengkelkan, tetapi itulah yang membuat persahabatan
mempunyai nilai yang indah.



Miss As

Sunday, May 8, 2011

‎˙·٠•●♥(( I ❤ u Mom)) Selamat Hari Ibu♥●•٠·˙

Sweet 8/05/2011

Mama…

SELAMAT HARI IBU

I LOVE U MUM…………..

THANKS YOU VERY MUCH

MUAHHH:)


Buat mama as yg disayangi


Kasih mama Xkan as lupakan

Cuma kadang2 as khayal dalam arus duniawi

Tatkala as lupa nasihat mama

Dosakah as sebgai anakmu,mama???

As merintih,menangis,mengenang diri ini

Layakkah as menjadi anakmu

Mama sentiasa mendoakan kesejahteraan as

Doamu xpernah putus walau as lena dlam tidur as

Solatmu sentiasa berakhir dengan doa untuk as

Suara as xprnah hilang ditelingamu

Kasih sayang mama xreput ditelan zaman

Namun,anakmu ini sering lupa akan itu

Leka….

Layakkah as menjadi anak mama???

Air mata ini menitis tatkala as terkenangkan mama

Kasihmu sungguh murni x terbanding kasihku untukmu mama

Layakakh as dipanggil anakmu mama???

Tatkala as bersedih,mama sentiasa disisi,

Menenangkan puterimu ini,

Tatkala as menangis,,meratapi kehilangan permainan as,

Mama sentiasa disisi memujuk as,

Tatkala as memberontak mahukan sesuatu,

Tangan mama pantas mencarinya untuk as.

Mampukah as melakukan semua itu tatkala mama pula memerlukan

Jika tidak layakkah as menjadi anak mama???

Mama……

Mengapa masih begini?

Mendapat anak sepertiku?

Layakkah as dipanggil anak mama??

Mama sudikah mama menerima anakmu ini???

As sesali diri ini…

Semakin melupakan mama,

Layakkah as dipanggil anak mama???

Kata-kata mama sering menenangkan as suatu ketika dahulu

Menyejukkan hati yang gundah gelana….

Memadamkan api yang sedang marak menyala

Menyapu air mata yang bergelinang dipipi as…

Kini….

Tatkala as telah dewasa

As mula lupa akan kata-kata mama

Nasihat mama as lempar

Kasihmu as biar terapung dilautan

Panggilan mama as sahut dengan amarah

Mama….

Layakkah as dipanggil anak mama???

Maafkanlah anakmu ini

Maafkanlah dosa anakmu ini

As tak mahu digelar Si Tanggang…

Disumpah menjadi batu kerna derhaka..

Derhaka kah as mama???

As sujud mohon ampun darimu mama,

Syukurku panjatkan kerana as masih berpeluang menemui mama lagi,

Syukur kuucapkan kerana as masih berpeluang memelukmu lagi

Syukur kulafazkan kerana as masih lagi berpeluang merasa kasih sayang mama lagi……

Namu layakkah as menjadi anak mama??

Kasihmu sunggguh suci,

Sayangmu sungguh murni

Nasihatmu amat bererti

Ya Allah kau tetapkanlah aku dijalanmu,agar ku tak lupa asal usul ku,

Moga ku x lupa siapa yang membesarkanku…….

Semoga dirimu mama kekal dihati as

Mama,akan as gembirakan mama

Akan as tebus segala kesilapan as

Akan as kikis salutan yang menutup pintu hati as selama ini

Akan as campakkan bisikan syaitan yang ingin mengoda anakmu ini…..

Semuanya untukmu mama

Layakkah as menjadi anakmu dengan cara ini???

Sudikah mama memaafkan as????

Mama,as sayangkan mama,walaupun as banyak menyakiti hati mama…



Mama…

SELAMAT HARI IBU

I LOVE U MUM…………..



Miss As

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...