DESIGN

Followers

Saturday, January 1, 2011

<<::Wali Band 2011::>>

Tiket kitrg RM20

Kali ni tahun baru as sambut bersama wali band the konsert….happening giler argghhh….mula2 tuh mmg malas nk p dah,cz pagi tu hujan kan,mlm xthu la camne…tggu punye tggu,magrib tu kawan as kol dah on the way….makkk aiii awal giler..huh..tp takut jaln jem kan,kne p awal..hehehe….tp nasib baik mlm xhujan....as p la…b4 masuk stadium as mkn dulu kat kdai kazen as….layan mkn,tp rse nyer org xla rmai seperti yg dijangka…biasa jer,parking pun senang nk dapat……pas siap mkn,kitrg msuk stdm,nk masuk pun aduihhh….kne asingkn popuan ngn lelaki n fmily,tp kt dlm stdm bleh plk campur…..urusan yg xstrategik langsung,b4 konsert bermula,ade ckit masalah teknikal,aduihhh..lambat btol nk mula,dah la suh kitrg bgun blik dr tempat duduk kitrg cz bkn fmly…..ade ke ptt,lau nk buat g2,buat la dr awal,ni kan dh jd masalah……pengurusan xbtol…haihhh….tp kitrg xbergerak pun,cz xkn die nk halau kitrg kan,tiket kitrg bayar ape,dah la stage die rendah sgt,hnyer nmpk kepala……huh…tp tu pun nasib baik kitrg bgun p blkng ckit,lau x mmg x nmpk la………dengan kekalutan yg dihadapi.kitrg tertggal camera,aduhhhh,gimana bias lupa ni…terpaksa gne camera yg xsebrapa ni…huhu…tp as hnyer ambik vdeo jer,gmbr mmg langsung xnmpk…….jum kite layan vdeo yg as dah upload kt bawah ni….;layannn…zazzzz



ct + aS

selepas habis Konsert


ok la pade xde tu kan..hehehe


video
Konsert Wali Band at Stadium Mohd Ke-IV

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...