DESIGN

Followers

Friday, December 3, 2010

3 hAri 2 mlm◕‿◕

21/10/2010 ~ Khamis~

Hah kali ini as akn cerita pjg la cz selama 3 ari 2 mlm ni,as hepi sgt cz as dapt bersama2 ngn kawan2 as….yahOOOOooooo…..dah lame xseronok camni..heheh…..kali ni,miratul ajk p konvokesyen die kat PICC Putrajaya,as pe lagi nk p la…cz time tuh xde la as sibuk sgt,as dah apply cuti awal2 dah,(tq kak wani ye)….ermmm…2 minggu b4 as pergi,mirtul ade ajk as p ngn skali ngn die ngn flight Fire Fly…tp disebabkan as terpaksa tggu Kputusan Siti nk join or x,tiket yg murah dah habisL……tp xpe,tggu punyer tggu,siti msih diam seribu bhse,huh…..as bkn pe,as tkut tiket p KL habis jer,hehe….kali nih,as p beli tiket sorg2,xtggu siti,,last minit bru siti comfirm nk p,aduhhhhh….buat kalut jer,esk nk p ari ni beli tiket…tp nasib die la msih ade lagi yg kosng….(walaupun saat itu hati as skit.tp xpe la,)huh…bb tiket dah settle,tggu nk p jer……….ptg Khmis b4 bertolak tuh,as settle dulu kije pape yg ptt cz as xnk nati as xde,kije as dibuat oleh kazen as,as xsuke cmtu…huhu…..


22/10/10 ~Jumaat~ (pagi,tgah ari,mlm)

Sampai jer umh cka,borak2 then semua smbung tdo…hahahahah….ari tuh kitrg xp mne2 pun…duk umh jer…cz ari tuh cka ade kelas lagi….as N siti n kak su(kawan cka) layan laptop jer smentara tggu cka dtg ambik nk mkn tgh ariJ pas mkn tgh ari,kitrg lepak jer kat umh,cz as jnji ngn miratul sebelah mlm nk p i-city………



Tiba mlm tu,miratul msj nk jmpa kat alamanda,kitrg pe lagi siap2 la……tp xjumpa pun cz miratul kte nk jumpa trus kat i-city….adoiiiii…as ngn cka,siti ngn kawan die…..kitrg p 2 buah kete…..as n cka berpecah la ngn siti,cz siti turun dulu,as trun ngn cka,makkkk aiiiiii…ingt b4 p i-city mkn dulu kat alamanda………aduiiii..plan rosakkkk daaaa……trus p i-city ngn perut lapar…..ermmmm…..sampai jerk at i-city,as ngn cka mls nk msuk cz kene byar,mhal tuh RM10 sebiji kete…gilerrrrrrrrrrrr…….bkn ade pape pun….as ngn cka u-turn blik nk tggu miratul msuk skli ngn die,jimat ckit,tggu miratul stu hal….aduiiii…lmee gileeeeerrrr arrrggHHH……rupe2nyer dirg pun sesat jugak….ermmmmm………


Kami Enjoy
Happening Gilerrrrrr


time nih,dah la perut lapar……as N cka per lagi cr mknan la tuk alas perut.aduiiiiii……parking plk ssh nk dapt……….tggu punyer tggu,dpat la stu parking……dekat la ngn kdai mamak ni……mkn duluuuu yeeee…(b4 mkn gaduh ngn mamak ni dulu,gilerrrr apeeee lembap btul buat kije)..hehehe…Kitrg order la sekeping sorg tuk alas perut yg lapar ni..(nk jimat punyer pasal air pun pilih yg murah..hahhaa.semntara tggu miratul yg tgh sesat…ehhee…..eh lupa plk,time as ngn cka mkn,Siti dah lame sampai dah kat i-city tuh……..kitrg xckp kat die kitrg mkn dulu,cz kitrg dah janji nk mkn kat ampang ngn kawan as,sajer jer nk jumpa die cz die cabar p saner,as pe lagi p arrrr……….huhuh……




pas ronda2 kat i-city kitrg p ampang…hehehhee…….mase tuh dah lewat dah,lam pukul 1 lbih rse nyer,kawan as(kak zetty) dah lme tggu,perjlnan ke ampang kami sesat lam 2jam,aduiii…..makkkk aiiii…teruk2,tp as puji arr cka,gud job……huuu…..sampai sane as trus kol kak zetty,cz as bkn nyer knal sgt tempat tuh,…..selama 2 jam perjlan kami,akhirnyer jumpa jugak umh sewa kak zetty,,,aduiiiiii penat gilerrr….tp kami hepi,heheheh…..as dh janji ngn cka N kak zetty nk lnjer dirg mkn,sebb tuh kitrg xmkn,hnyer mkn roti canai sebagai alas perut…….heheheh……tp kitrg xlame kt ctu.mse xmengizinkan kitrg duk lame kat ctu,….mne xnyer,dah nk pukul 3pagi kitrg lepak kat kdai mkn,kdai mkn tuh dh ttup lmpu dah….heheheh…(sori ye bang)…….yg heran nyer,mata kitrg semua segar bugar lagi padhal,xde la tdo sgt ptg tuh,asyik ngdap laptop jer……….Otw blik tu,singgah dulu beli burger,hehheheh…sempoooiiii arhhhggg……….(bkn as punyer k)pas anta kak zetty,kitrg lagi skli sesat aduiiiiiii…..nk kuar nk p jalan utama,bkn main ssh woiiiii……pusing sini,kuar jln sama,pusing situ,jln mati,last2 pusing punyer pusing,jumpaaaa laaaa….fuhhhh legaaaa……sampai umh lam kul 4 lbih pagi…..ngtuk2…J


23/10/10 ~Sabtu~ (pagi hingga malam)



TAHNIAH MIRATULNABILA


Ari ni as kene bgun awal ckit,cz aktiviti ari ni as kene p konvo kawan as(Miratul),tp bukan nyer awal sgt as bgun lam kul 9 laa….hehe…ngtuk lagi time nih..tp kitrg xde la gopoh sgt cz kitrg nk p konvo miratul nanti die selesai lam dewan tuh..xde la nk menunggu sgt…..kitrg sempat lagi mkn tgah ari yg best ckit lauk nyer pade mknan tgah ari sebelum nye…hehehehh…..lepas jer mkn,miratul msj yg die dah sudah selesai,ok la tuh kan,bajet masa kitrg ambik nk p sane xde la jauh sgt…hehehe….sampai jer sane,wooooWWwww…….best gilerrr arhhh….b4 bertemu ngn miratul,kitrg plan nk kasi gift kat die…hhehhehe….cari punyer cr,jumpe la sepadan harga ngn bnde nyer…hehe….suke tgk miratul hepi biler kawan2 die dtg tgk die konvo…..hehehe…(Tahniah yer Miratul)..lame jugak kitrg duk lepak ctu sambil posing2 ngn jubah miratul…hhehehe…tu yg as hepi tuh,bile lagi kan,nk rase jubah sndri tu Xkan la…….Cuma mampu merasai jubah kawan2….heheh…..penat posing,nk blik xleh lagi,cz kene tggu miratul anta jubah n ambik sijil…….dah la time tuh as,cka N Siti letih nk mamPPoossss cz kurg rehat semlm….hehe…tp xpe demi kawan……..settle hal miratul,kitrg plan nk mkn laaaa…lapa gilerrr

kami Paling SempoIIiiiiiiii........


Kami Hepi+ Ceria

karok dulu......

sesi membeli belah



sesi m'gisi perut:)

arrghhhhhh….plan2!!!!! mkn la kat Alamanda..huhu….sambil pusing2 cuci mata N hati…mse kat Alamanda,miratul terpaksa lanjer As N Siti mkn cz Cka yg pegang beg duit kitrg hilang nth ke mana..hahaha..(dengan kepala as yg berdenyut xleh nk tahan)lepas mkn,kitrg p karok plk…hahahaha…lawak gilerrrr sorg2 nyayi..hhahah…(hilang migrain as)…..mlm tuh kitrg xleh blik lewat sgt,heheheh….cz miratul terpaksa blik awal tkut sesat jln pulang nanti….ari tuh last as jumpa miratul kt KL…cz keesokkan ari nyer miratul xleh join kitrg kuar…(xpe die nk exam kan)…..mlm tuh As,Siti,cka N kak su lepak jerk at umh bile penat jln2 ptg td….kepala as mmg xleh nk tahan,mkn ubt N sapu minyak pon xhilang…ermmm..pas mkn mlm,as trus tido sampai esk pagi,as ingt nk on9 dulu,cz kak zetty tgh tggu as nk cite sesuatu….tp time tuh Siti plk gune as punyer laptop,ermmmm…….as xmo las kacau die,as tdo jeee laaaaaa….ZZZzzzzzZZzzzzzz




Siti As Syeika Kak Su Miratul Udin




24/10/10 ~ Ahad~

Cepatnyer mase berlaluL….hukhukhuk…ari ni last as duk KL wif my fren…xpuas rsenyer..xpe len kli kite enjoy tempat len plk..huhuhu…..ermmmm…last days ni,as,Siti N cka plan nk tgk wayang..huhuh(kat kB xde)….tp time tuh kak su xikut cz die nk stdy…..ari ni jugak as kene bgun awal..hehehe,…..alaaaa,as org yg pertma bgun,hehehe,,cz smlm as tdo,dierg tdo lmbt layan laptop……….sementara tggu dierg bgun,as on9 dulu,tgk apa jd ngn fb as yg seharian xbkk…huhuuhu…..xlame lepas tu..bos kol as (aduiiiHGHHhhhhh)ingt hal apa….upenyer kije yg as buat sebelum as cuti tu,xsettle lagi…..makkkk aiiiii…..nasib baik sempat buat,huh,lau x,xpasal2 kne marah(bkn mrah pape pun,saje jerrr)HEHEHE……..settle kije as,dierg bgun,huh,best dirg tdo..huhu….mse dah suntuk bg as N siti,cz mlm tu as dah nk bertolak balik KB dahL kitrg kuar P MidValley ngn komuter jer, senang xjem sgt…cepat pun cepat….hehhe..ingt lepas p Midvalley nk p KLCC plk…ermmm….sebenarya as N miratul dah plan dr KB lagi nk tgk wayang kat KL filem Cuti-Cuti Cinta,tp syg miratul xleh join,so as p tgk je las ngn siti n cka..heheh…..nk tertido pun ade…..kitrg xsempat nk beli popcorn N airLcz kitrg msuk lmbt………tgk je la ngn mata kuyup N hati yg hepi………besttttt arRRGGGg…………pas tgk wayang,ermmm……,as rse nk kol mama jer…..tp hati as sedih bile dgr kata2 mama,die marah cz as xP jumpa abg pun selama as kat sane…rmmm…….as bkn apa,as mmg xsempatL….lepas letk fon dr mama as trus msj abg as kate nk jumpa,lau xjumpa blik KB nanti xpasal2 kene marah….hehhe….abg pun bls la “ok,nk jumpa kat mne”…as pun xthu nk jumpa kat mne,mse tuh dah dekt kul 5 dah,tkut xsempat nk naik bas je….abg msj la lgi kate “kite jumpa kat Alamanda je la,cz abg dah ade kat sni” as pun pe lagi ok je la…..huhu…..as ngn kawan2 as trus blik N p alamanda……..kitrg mkn mlm bersama…hehehe…(tq abg yong N ka kina lnjer dinner kitrg)….kitrg leh borak kejp je..mase dah semput..aduihhhhh………



eh lupa plk,b4 as p jumpa abg as,as beli present tuk mama as kasi die cool…hehe….xde la mhal sgt,yg pnting less…J….ok la ank bg present kat ibu…bile lagi kan nk kasi kat die…heheheh…….sesuai la ngn umur die,lau as mmg xpakai beg camni,as suka yg kecik punyer..hehehehhee………..pas dinner kitrg pulang N terus kemas2 pape yg patut……setgah jam lagi kitrg nk bertolak….ermmmm….sedih plk nk tggal korang,tp nk buat camne,mase mencemburui kite……sampai jer stesen bas kajang,bas dah ade,ermmm….salam bersalaman as trus naik basLsepanjang perjlanan as dr KL ke kB,as tdo jer,xsedar pape pon…aduihhh letih punyer pasal…hehehe….sedar2 dah sampai KB nk turun dah,syokkk gilerrrhhh tdo,Siti pun sama sampai xsedar yg die nk trun kat kadok,dkt la ngn umh die…….as tolak dr KL jam 8.30 mlm,as sampai KB jam 5.00 pg…….sempat la as tdo jap semntara tggu nk p kijeJ……xsaba nk on9..heeheh….msuk je kije trus as bkk kmputer n tgk komen FB..makkkk aiii…gilerrrrrr…..bnyk tol owg komen gmbr yg as upload semasa as duk KL………


KENANGAN MANIS SELAMA AS BERSAMA KAWAN2 AS,XKAN AS LUPAKAN SAMPAI AKHIR HAYAT AS,KORANG LAH PENYERI HIDUP AS SELEPAS FAMILY AS….THANKS U ALL……I LOVE U MY FREN

Miratul Syeika Siti Kak Su

video

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...