DESIGN

Followers

Friday, March 4, 2011

As ◕‿◕ Kamu ◕‿◕

Lalallalala….hari ni btul2 as hepi..hehe…(mcm la hari2 seblum ni as sedih je kan..huhu),ari sblum nyer hepi jugak,tp hepi dlm duka la….cz byk perkara as perlu fikir,ermmmm….sampai mkn pun xlalu,balik kije terus masuk bilik,kuar pun esk pg nk p kije blik,kadang2 tu kuarr jugak time boring duk lam bilik,kuar tgk lam peti ais,hehehe,,,,bkn ade bnde pun,just air kosong je…..ermmmm….mggu lepas as dah kuar ngn member as,mggu ni as kuar ngn member as lagi….wowwwww….mmg seronok la,cz bkn senang nk kuar camni slalu kan,semua bz ngn kije N stdy msing2…..so kebtulan semua free ari ni,kitrg plan nk ambik angin kat pantai..hehhe….tp sblum kuar ngn member as,as kene p mkn gulai umh member as sorg lagi,aduhhhSSSssss,,,sbb ape adusssss lak ni????hahahah…sebenanrnya,as malas dah nk p cz kene pakai bju kurung..huhu….pikir punyer pikir,kene p jugak ngn berpakaian baju kurung…..hehhe…disbbkan malu,as ajk syeika skli,lau sorg mmg as xp la,segan woooo……so as N syeika pakai la baju kurung(eh ayu lak pakai bju kurung ni)hahahahahha….perasan lakJ kitrg xlame kat umh CT,cz as ade janji ngn member as Rozila N Asmat N Syieka(eh ade jugk die ni)ehehhe…nk p pntai kan,so kitrg pulang sambil nyayi lagu rimas aku rimassssss….hahahaha…sampai umh as terus tuka seluar,huhuhu…..then trus p umh syeika tggu Rozila dtg ambik.tggu punyer tggu,adoyaiiii…lmbat btul la….ni asmat punyer pasal la ni…..okeh.as xnk cite pjg,lotih…jum la kitg tgk gmbr2 mnarik(mnrik la sgt) semasa kami di pantai…………layannnn zaaazzzZZZZ


tgah pilih makanan,nmpk jer semua best tp ........
KAMI haPPy
As ♥ Rozila ♥ Syeika ♥ Asmat

Kami mahu pulang daaaaa.....bye


2 comments:

  1. follow me back. http://miaberries-nightmare.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...