DESIGN

Followers

Sunday, April 11, 2010

Sekitar JomHeboh ~2~

SATURDAY, MARCH 27, 2010

Samat pagi semua….as taip time pg b4 nk p kije,nth xthu la nape tibe2 bgun tdo trus rse nk on9..huhu…tp as on9 kejap la pg ni,pastu as nk p umh kak wani,ade akikah ank sedare die…hu..pastu p kije la…lau kije,lau x,kitrg merendek je kat jomheboh…heheheh…….sampai umh kak wani, lom sempat mkn,ade emngecy kol dr kak wani,msa kitrg sampai umh kak wani tu,die xde,p kdai,selisih jln la kot,kiterg mkn la ngn cepat sampai minum air xturun ke perut,,hehehheh…sampai kdai,tgk kak wani xde,selisih lgi…(mayb xde jodoh kot)hehehe….kitrg buat la kije ngn sepenuh hati,…..kdai ttup la lau bkk gerenti xleh buaT kije………..lepas settle kije,as msj la kat kak wani,

As : u camne jomheboh???……

kak wani : L xtau la….ramai lagi org..isk..isk..)

as :plk….agak2 u sempat x tgah ari ni????lau sempat kitrg(as N kak jiha) leh tggu

kak wani : u,I xg la..xpe la u olzowg mude g la……I xleh tggal ni……blablablab…

pastu as n kak jiha p la ber2 je :(….lau kak wani join skli kan best…ermm..tp nk wat camne kan….ari ni as p,sakan as beli,huhu….sampai xckup tgn…best gile dpat beli apa yg as nk…kitrg jln2 sambil posing2 kat sne……bile lagi kan..kat bawah ni ade bebrapa gmbr yg as sempat ambik..huhu…nk lalui semua ni bkn mudah,as main redah jer…hehehe…lepas blik dr jomheboh ni,kene antr kakak as plk…adoii..time kepala dah pusing2 dah…..+++ ngn ngtuk lgi…….tahan je las……nasib baik kurang jem…pastu as blik umh terus tdo,huh,,….bgun dr tdo,bersiap2 nk p jomheboh plk..hehe…sajer ,..duk umh pun bkn wat bnde pun….ondayway p tuh.jln xla jem sgt,hepi la kan,tiba nk parking kete..fuhhhh….owg(korang byang kan lah)sesak gile….adoii..as terpaksa parking berbayar tau…RM3,tp xpe la janji leh parking kan…huhu….pastu jln kaki p jomheboh buat kali ke brapa nth……hahaha..dekat punyer psal kan..hhuhu…..b4 jln2 kat gerai jomheboh,as mkn dulu lapaaaa…hahahha…


as N kak Jiha



suasana tgah ari JOMHEBOH ari ke 2

1-2) gerai Ribena N Scots diserbu

3-4) munir nyayi :)

settle isi perut,my sepupu ajk p jln2….as pe lagi p la ngn xbawak my aset(mama)…hehhe….ingt nk p beli Ribena kan ,bkn ape cz beg die kaler oren punyer pasal..hahah..time tu,kat gerai tongkat ali,ade Farah Af2,gerai Hotlink ade sofaz,tomok N akim…..gerai mytV3 ade munir..huhu..gerai studio Cereka ade,fizo,remy ishak(tu je las as thu)heheh….yg pnting gerai yg pling dekat ngn as nk tgk adalh gerai Biotech….di ctu ade Iqram Dindzly N Fouziah Ghous…huhuh….sempat la jugak as ambik gmbr bersama mereka……(to kak wani N kak zaya: jgn jeles tau)hahahahaha……time mlm plk,dah xde bnde,semua gerai2 ttup cz semua barang dah abis dijual hnyer tggl gerai kecil2 ni jer laa…..hehehe….as ingt nk tgk konset tp xjd……as terus blik cz as xtahan…my kepala dah mula migrain……sampai umh ingt nk update blog ni,tp as xterdaya letih punyer pasal kan….as terus tdo sampai pg.....hehhe…..hah pas blik dr kije trus as update punyer blog…….ni lah serba sedikit cite as pasal JOMHEBOH tuk kali pertama di negeri Kelantan……huhuhu…..KARAM SINGH WALIYA melaporkan khas untuk syasdina..heheheheheh(sambil angkat tgn)…..TO : MIRATUL NABILA……MRS POTATO SEDANG MENUNGGU ANDA DI KOTA BHARU(Pat2 la blik)hahhahahah………..TO : KAK WANI N KAK ZAYA…AMBIK LA PICS NI SEBAGAI KENANGAN KORANG OK….(sedey korang xdapt join)


as ♥ iqram


xsempat nk bergmbr ngn Fouziah Ghous






video

ucpan dr Iqram untuk warga KOta bharu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...